Indretning med grafisk fotokunst

C design

Plakater lavet af fotografiet

Indretning & Visual Merchandising

Velkommen til min side her på Unikaposters. C design drives af indretningskonsulent Cecilie Rasmussen og udbyder forskellige indretningsløsninger samt visual merchandising-konsulentbistand. C design er skabt på baggrund af min passion for indretning samt mit ønske om, at se mine kreative idéer blive til virkelighed. Jeg har mere end 23 års erfaring indenfor branchen, og jeg udbyder indretningsløsninger til private samt indretnings- og VM-løsninger til virksomheder.

Private
Jeg går meget op i, at skabe et miljø, som afspejler din personlighed samt den måde du lever på. Jeg kalder det ’sjælehjem’ – da det er vigtigt for mig, at man kan se sjælen i hjemmet, og at hjemmet er et sted der er rart at være.

Funktionalitet
Det jeg lægger størst vægt på når jeg laver et indretningsbesøg, er dig. For mig betyder det alt, at præsentere en indretningsløsning, som både tager udgangspunkt i dine ønsker og behov samt en løsning, som er funktionel og fungerer i hverdagen.

Kreativitet
Jeg laver unikadesignet løsninger og kan producere møbler/interiør, som lige præcis dækker dine behov og passer til din stil.

Økonomi
Jeg vil gerne slå på at indretning ikke behøver, at være noget, som kun nogle af os har råd til. Ud fra et økonomisk og miljøvenligt aspekt, tænker jeg derfor meget i genanvendelse af møbler og brugte materialer, når jeg udarbejder indretningsløsninger.

Indretningsbesøget


Indretningsbesøget varer ca. 2 timer og indeholder følgende:

  • Råd og vejledning om indretning.
  • Specifik og dybdegående gennemgang af 1 rum – efter dit ønske.
  • Gennemgang af stilarter og valg heraf – æstetik og harmoni – farver, former og materialer.
  • Indretningsforslag herunder; forslag til møbleringen af rummet samt håndtegnede skitser heraf – forslag til valg af møbler og interiør – forslag og gode idéer til gør det selv projekter og fornyelse af eksisterende møbler.
  • Efter indretningsbesøget sender jeg en mail, med alle noter og punkter vi har drøftet, således du selv kan etablere forandringen.
  • Kørsel til og fra din bopæl indenfor 25km, derefter tillægges statens takst for kørsel pr. km – Broafgift er ikke inkluderet i nedenstående pris og lægges oveni.

Pris DKK 2.500,-

Jeg glæder mig til, at komme på besøg og være med til, at skabe dit nye sjælehjem.


Virksomheder
For mig handler indretning og visual merchandising om, at skabe ekstraordinære kunde oplevelser og vækst igennem koncept- og produktudvikling samt varepræsentation. Med mere end 23 års erfaring indenfor branchen, har jeg udarbejdet indretnings- og visual merchandising løsninger for såvel små, som større internationale virksomheder – dertil har jeg desuden udviklet butiks- og virksomhedskoncepter indenfor forskellige brancheområder.

Jeg har et stort netværk af samarbejdspartnere og kan udarbejde løsninger der er specielt strikket sammen til jeres virksomhed, således det passer til præcis det I har brug for.

Jeg løser hovedsageligt opgaver indenfor områderne:

INDRETNING, KONCEPTUDVIKLING  & VISUAL MERCHANDISING

Vil I vide mere om produkterne eller skulle I have specifikke ønsker, så kontakt mig endelig for et uforpligtende møde. Jeg ser frem til at høre fra jer.

 

Med venlig hilsen
Cecilie Rasmussen.

+45 3136 7540

cdesignindretning@gmail.com

Nyhedsbrev