Bagom

Spaghetti 50x70 cm
Skib på Bedding 50x70 cm

Hvem står bag Unikaposters

Unikaposters er opstået i et samarbejde mellem Charlotte Skjøth og Christian Petersen. Charlotte har altid haft en drøm om at designe og skabe noget med kreativitet. Dette skulle dog først blive en realitet i en sen alder, hvor Charlotte ellers havde arbejdet som konsulent i rekrutteringsbranchen. Christian Petersen er en af Odenses bedste fotografer og lever ud over Unikaposters af at tage reklamefotos.

Hvorfor så lige fotokunst plakater

Der findes så mange fede grafiske plakater på markedet. Alligevel synes vi, at vi havde noget helt unikt at byde ind med og er af den overbevisning at vi kan bidrage til et større udvalg af smukke og stilfulde posters inde for foto- og grafisk kunst. Derudover elsker både Christian & Charlotte at fremhæve individualiteten i den personlige indretningsstil.

Derfor måtte vi bare starte unikaposters.com.

Plakaterne er med ihærdighed og passion designet af Christian & Charlotte, og afspejler et helhjertet forsøg på at skabe unikke, stilrene og smukke motiver. Udgangspunktet er altid fotokunst og grafik.

Vores produkter er tiltænkt både private og virksomheder.

Ud over salg af fotokunst plakater og lækre kvalitetsrammer kan vi også tilbyde konsulentbistand til selve indretningen af dit hjem, kontoret, venteværelset, receptionen eller kantinen.

Vi kan også her tilbyde en særlig ydelse i forhold til at lave plakater efter bestilling og lave en samlet løsning på både indretning og vægdekoration. F.eks med signaturplakater, lavet med motiver fra virksomheden, jeres produkter eller af selve bygningerne.

Unikaposters mission

Vores mission er at bryde med flokmentaliteten og lade individualitet og personlig stil få frit løb. Vi skal ikke alle ligne hinanden og ikke alle hjem skal ens. Derfor laves alles vores plakater også kun i begrænset oplag med 99 print af hvert motiv. Sidst, men ikke mindst er vores mission at yde den bedste kundeservice. Fordi vi selv er forbrugere og ved hvad der skal til og fordi det bare hele vejen igennem fra bestilling til modtagelse af produktet, skal være en unik oplevelse at handle hos.

Kontakt os endelig, hvis du har specielle ønsker eller forespørgsler, så gør vi alt hvad vi kan for at hjælpe dig. Du er også velkommen til at skrive til os og fortælle, hvad du synes om vores produktudvalg – vi er altid åbne overfor gode idéer og input. Vi håber du finder lige præcis det du søger og glæder os til at sende dig DIN unika poster.

 

De bedste hilsner

Charlotte & Christian

Nyhedsbrev


Tilmeld dig!
Tilmeld dig nyhedsbrevet - som udsendes ca. 1 gang om måneden. Du får som medlem specielle rabatter, tips og ideer.