Bagom

Skib på Bedding 50x70 cm

Hvem er Unika Posters

Der findes så mange fede grafiske plakater på markedet. Alligevel synes vi, at vi havde noget helt unikt at byde ind med og er af den overbevisning at vi kan bidrage til et større udvalg af smukke og stilfulde posters inde for foto- og grafisk kunst. Derudover elsker både Christian & Charlotte at fremhæve individualiteten i den personlige indretningsstil.

Derfor måtte vi bare starte unikaposters.com.

Plakaterne er med ihærdighed og passion designet af Christian & Charlotte, og afspejler et helhjertet forsøg på at skabe unikke, stilrene og smukke motiver. Udgangspunktet er fotokunst og grafik.

Vores produkter er tiltænkt både private og virksomheder.

Vi samarbejder med indretningskonsulent Cecilie Rasmussen fra C design og kan udover salg af plakater og rammer tilbyde konsulentbistand til selve indretningen af kontoret, venteværelset, receptionen eller kantinen.

Vi kan også her tilbyde en særlig ydelse i forhold til at lave plakater efter bestilling og lave en samlet løsning på både indretning og vægdekoration. F.eks med signaturplakater, lavet med motiver fra virksomheden, jeres produkter eller af selve bygningerne.

Se mere om indretningskonsulenten her.

Sidst, men ikke mindst er vores mission at yde den bedste kundeservice. Fordi vi selv er forbrugere og ved hvad der skal til og fordi det bare hele vejen igennem fra bestilling til modtagelse af produktet, skal være en unik oplevelse at handle hos .

Kontakt os endelig, hvis du har specielle ønsker eller forespørgsler, så gør vi alt hvad vi kan for at hjælpe dig. Du er også velkommen til at skrive til os og fortælle, hvad du synes om vores produktudvalg – vi er altid åbne overfor gode idéer og input. Vi håber du finder lige præcis det du søger og glæder os til at sende dig DIN unika poster.

 

De bedste hilsner

Charlotte & Christian

Nyhedsbrev


Tilmeld dig!
Tilmeld dig nyhedsbrevet - som udsendes ca. 1 gang pr. måneden. Du får som medlem specielle rabatter, tips og ideer.