Har du spørgsmål?

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Der tages forbehold for trykfejl, opdateringsfejl, prisændringer og udsolgte eller udgåede varer. Bemærk, at da varen er et unikakoncept trykkes der kun 99 stk. af hvert motiv. Derefter udgår motivet.

Levering med Post Danmark og GLS. Leveringstiden er mellem 1-5 hverdage.

Du får varen leveret på din adresse eller nærmeste posthus/pakkepost.

Bestillinger til udlandet vil ligeledes blive afsendt inden for 1-7 hverdage. Dog kan der være andre leveringstider i det pågældende land afhængigt af lokale omdelingsinstanser.

Du kan også efter telefonisk på 26552649 eller pr. mail info@unikaposters.com aftale at hente varen på adressen Lumbyvej 34, 5000 Odense C. Vi beklager, men vi tager desværre ikke imod betalingskort ved personlig afhentning, så du skal overføre med Mobilepay eller forinden en tur i hæveautomaten og medbringe kontanter.

Betaling

Du kan betale med betalingskortene Dankort og VISA Dankort.

Beløbet hæves først fra din konto, når varen er afsendt.

Du modtager en faktura pr. mail for betaling.

Unikaposters opkræver ikke betalingsgebyrer.

Hvad koster fragten?

Det er gratis at få leveret en plakat i rør til din adresse.

Ved køb af plakater uden rammer, leveres disse i plakatrør.

Ved køb af plakater med rammer eller rammer uden plakater koster fragten kr. 49,- med levering til nærmeste posthus/pakkepost.

Der betales fragt ved omdeling i Norden og andre lande uden for DK.

Priser for fragt i Norden (Sverige, Norge, Finland, Grønland, Færøerne):

Plakater:

Plakater i op til 50×70 cm med levering på din adresse:                      kr.  29,00,-

Rammer med eller uden plakat:

Rammer til afhentning på posthus:                         kr. 100,00,-

Skulle din vare være beskadiget under fragten, skal du inden 7 arbejdsdage give Unikaposters besked herom enten pr. mail eller pr. telefon. Det er vigtigt der gives besked inde for 7 arbejdsdage efter modtagelse af varen, da det ellers ikke er muligt for Unikaposters, at søge om erstatning hos Post Danmark. Såfremt skaden er meddelt inde de 7 dage, vil Unikaposters naturligvis vurdere skadens omfang og erstatter eller ombytter varen efter en konkret vurdering.

Min sikkerhed for unikaprodukter?

Uanset om du handler i Danmark eller udlandet, handler du under dansk rets almindelige købe- og aftaleregler – herunder regler om forbrugerkøb. Som forbruger er du beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. hovedsageligt Forbrugeraftaleloven og Køberloven. Vi bestræber os dog ved tvister på at finde en løsning inden det bliver nødvendigt at læne sig op af disse regler, men hvis man bliver rigtig sure på hinanden er det Sø- og handelsretten, der afgør hvem der har mest ret til at være sur.

Persondatapolitik

Dine personlige oplysninger som navn, adresse, telefon nummer m.m. behandles med stor respekt og fortrolighed og så bruges oplysningerne i øvrigt kun til at behandle din ordre. Vi skal dog ifølge lovgivningen på området pga. regnskabet opbevare disse oplysninger i 5 år. Kreditkortoplysninger administreres af Nets og lever op til gældende sikkerhedskrav. Personoplysninger gemmes på en ekstern server og oplysninger videregives ikke. Du har i øvrigt ifølge Persondataloven ret til indsigt og indsigelse i forhold til de oplysninger vi har om dig. Når du tilmelder dig et nyhedsbrev og deltager i konkurrencer, giver du os samtidig lov til at sende dig oplysninger om nye produkter, kampagner og gode tilbud. Du kan naturligvis altid frasige dig dette ved at klikke på linket i e-mailen og det er slet ikke besværligt.

Rettigheder

Der fremstilles kun 99 eksemplarer af hver plakat, og det er en væsentlig del af konceptet. Det er derfor rigtig vigtigt det rent faktisk også forholder sig sådan i praksis. Du må derfor ikke reproducere plakaten og det kan have sådan nogle kedelige konsekvenser, såsom at du bliver retsforfulgt, hvis du alligevel skulle fristes til at gøre det.

 

Kan jeg fortryde mit køb?

Returnering

Hvis du fortryder dit køb, har du har ret til at returnere din vare. Varen skal returneres senest 14 dage efter modtagelsen. Ved returnering skal varen være i samme stand som ved modtagelsen.

Ved returnering skal du selv betale fragtomkostninger.

Varen skal sendes til:

Unikaposters

Lumbyvej 34

5000 Odense C

 

Returseddel finder du her

 

Reklamationsret

Det er altid træls, for at bruge et godt jysk udtryk, hvis du har modtaget en anden vare, end den du har bestilt eller hvis din vare er beskadiget. Men da vi er mennesker sker fejl. Vi vil da heldigvis gøre alt hvad vi kan for at rette op på fejlen og derudover har du har 2 års reklamationsret. Du har også et ansvar, nemlig at indgive din klage inden for rimelig tid – dvs. 2 måneder fra du har modtaget varen – så er du sikker på rettidighed. Reklamationer kan du enten ringe til os med på tlf. 2655 2649 eller skrive om i en mail på unikaposters@gmail.com og husk at angive hvori problemet består. Så kan vi lære af fejlene og med tiden blive bedre og bedre. Når der er tale om en reklamation, får du pengene retur og det er Unikaposters, der betaler fragtomkostninger (dog kun inden for de billigste fragtmetoder og ikke hvis du sender med flytransport). Du får pengene retur, når vi har modtaget varen eller når du kan dokumentere at den er afsendt. Vi vil også mægtig gerne udbedre skaden ved at sende dig en anden vare til samme pris.

Din konto

Skal jeg oprette en konto for at handle i shoppen?

Nej, det er ikke nødvendigt at oprette en konto. Fordelen er dog at du ved dit næste besøg slipper for at udfylde alle dine kontaktoplysninger igen.

Kan jeg se tidligere afsendte ordrer?

Ja, via min konto kan du se hvilke produkter du tidligere har afgivet bestilling på.

FAQ (Ofte stillede spørgsmål)

Hvilke kort kan jeg betale med?

Du kan betale med Dankort og Visa Dankort.

Er mine betalingsoplysninger sikre?

Ja, de er sikre og må ifølge persondataloven ikke videregives til 3. part. Kortoplysninger administreres af Nets.

Hvis jeg fortryder - hvad så?

Så returnerer du blot varen til:

Unikaposters

Lumbyvej 34

5000 Odense C

Hvis varen ikke er beskadiget refunderer vi naturligvis det fulde beløb til din konto.

Nyhedsbrev


Tilmeld dig!
Tilmeld dig nyhedsbrevet - som udsendes ca. 1 gang om måneden. Du får som medlem specielle rabatter, tips og ideer.